Следва

И Елизабет в кюпа - кралицата се отказа от кожите

И вие ли не спирате да мислите за TommyxZendaya? Купете я!

Не крием пристрастието си към есенно-зимната колекция на TommyxZendaya.

Shopping преди 4 години

Поредната много успешна колаборация между американския дизайнер и младата звезда е едно от модните събития на есента, за които неуморно говорим. Провелото се този септември дефиле в Ню Йорк бе един от хайлайтите на нюйоркската седмица на модата, а концепцията зад дизайните връща назад към 70-те години на миналия век - празник на емблематичните за епохата фънк силуети, четящи се ясно във високите платформи на Мери Джейн обувките, ботушите до коляно, динамичните принтове и красиво движещите се поли на миди роклите с акцент в талията.

Първи ред от дефилето TommyxZendaya - Джиджи и Бела Хадид, Марина Барбоса и София Санчез де Бетак

Можем да говорим още много за колекцията, изброявайки я елемент по елемент, но вместо това решаваме да направим кратък, но много задоволителн шопинг списък с любимите ни дизайни, с които следва да се сдобием за Есен/Зима 2019-та. Точно десет на брой, безумно красиви и необходими за преживяването на модния сезон, разглеждаме в галерията горе>>>
 

Цялата колекция от съвместната колаборация на Томи Хилфигър и Зендея откриваме в бутика на Tommy Hilfiger в Paradise Center.

More Shopping