Момчето на мама Шарън, хубавият Роан

Момчето на мама Шарън, хубавият Роан

Вчера, 5 ноември, в Мадрид се състоя третата церемония за връчването на наградите на Harper's Bazaar. 

За събитието, в испанската столица кацна и 61-годишната холивудска красавица, актрисата Шарън Стоун.

Да я придружи на светското мероприятие, мама Шарън бе помолила млад кавалер - Роан, 19. Момчето е осиновено от нея и бившия й съпруг Фил Бронстейн през 2000-та.

Пред аудиторията Стоун блести в черен костюм с панталон и едра декорация на едното рамо в бяло, комбиниран с черни обувки на средновисок ток. До нея Роан грее в нещо между доверчива усмивка и известен срам от вероятно нетърсената публичност.

Следва да упоменем, че с децата си (през 2005 година Шарън осинови сина си Лейърд, а през 2006-та - още едно момченце - Куин) актрисата се появява публично само в най-краен случай. Мисис Стоун е силно затворена в личния си живот, като се старае по никакъв начин да не привлича общественото внимание извън професионалните си ангажименти.

Припомняме, че след бракоразводното дело, журналистът Фил Бронстейн получи родителските права над Роан, който обаче пожела да живeе с майка си. Да възпитава децата си сама със сигурност не е било леко на Шарън, която обаче признава, че тази схема има и плюсове:

"В дълбините на душата си вие се надявате, че един прекрасен ден ще престанете да бъдете самотна майка, но в края на краищата разбирате, че така е по-добре. Вече не се надявам на никого. Сега сядам до момчетата си и им говоря какви трябва да бъдат джентълмените, истинските мъже. Заедно се опитваме да проумеем тези неща. Имаше моменти, в които си мислехме, че в тази работа ще ни се яви помощник, но не", споделя тя.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.