Булчинската рапсодия от тюл на Oscar de la Renta

Булчинската рапсодия от тюл на Oscar de la Renta

Новото булчинско предложение на талантливото дуо Лаура Ким - Фернандо Гарсия за Oscar de la Renta си поставя за главна цел да стопи разликата между Bridal и Ready-to-wear категоризирането. Дизайнерите разглеждат булчинската си колекция в рамките на олекотени и семпли изделия, които могат да бъдат носени и по друг повод, извън сватбения. Практично, не?

В скромния си line-up Лаура и Фернандо залагат на изискана конструкция и фина драперия, започващи с минималистично изчистени предложения от коприна, тафта и тюл. Колекцията получава своеобразен "ъпгрейд" с наблягането на деликатната ръчна работа, характерна за романтичния прочит на самата марка.

За класическата Oscar de la Renta-булка творците проектират отново олекотени откъм материята шедьоври, структурирани по тялото - тип русалки, и украсени с разнородна бродерия, дантела и мъниста в гамата на пудра и слонова кост. За сватбените "екстремисти" колекцията предлага и смел ансамбъл от класически корсет и авангардно долнище в небесносин тон (#10 в галерията).

Въздушната тюлена рапсодия на Oscar de la Renta разглеждаме в галерията горе>>>

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia