Следва

Start Shopping NOW: 35 extremely-beautiful-бодита от 35 до 350 лева

Готик драма в 60-тата юбилейна колекция на Vera Wang

BRIDAL FALL 2020 

Runway преди 4 години

През 2019-та честваме юбилей в творчеството на американската дизайнерка Вера Уанг, навършваща 30-тата си година на модната сцена с 60-та колекция булчинска мода. Новото предложение не се оглежда в миналото и спомените, а насочва вниманието си към бъдещето. Имайки предвид, че светът на сватбената мода е бавно променяща се материя за работа, като най-влиятелното име в сферата, дизайнерката си поставя за цел да създаде нещо коренно различно, модерно и ново, с което да подпомогне булчинската индустрия да се развива напред.

Онова, което различава новата колекция, е силно застъпеното присъствие на белите тонове, разгледани чрез луксозни копринени тъкани, тафта, сатен и тюл, индивидуално оформени като скулптура във всеки един модел. Характерен за предложението е геометрично-асиметричният прочит, проявяващ се както в конструкцията и формата, така и в множеството разрези, съблазнително завършващи всеки един от силуетите.

В желанието си да надскочи клишетата, Вера обръща внимание и на любимия за нея готически, драматичен привкус, интерпретиран в мистичното присъствие на черното, както и възможността за индивидуално декориране с шрифтова бродерия. За разкош, кралицата на булчинската мода не бяга от любимите си пастелени оттенъци, а майсторски акцентира предложенията си, инкорпорирайки ги в аксесоари и детайли.

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 1 месец

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.