Готик драма в 60-тата юбилейна колекция на Vera Wang

Готик драма в 60-тата юбилейна колекция на Vera Wang

През 2019-та честваме юбилей в творчеството на американската дизайнерка Вера Уанг, навършваща 30-тата си година на модната сцена с 60-та колекция булчинска мода. Новото предложение не се оглежда в миналото и спомените, а насочва вниманието си към бъдещето. Имайки предвид, че светът на сватбената мода е бавно променяща се материя за работа, като най-влиятелното име в сферата, дизайнерката си поставя за цел да създаде нещо коренно различно, модерно и ново, с което да подпомогне булчинската индустрия да се развива напред.

Онова, което различава новата колекция, е силно застъпеното присъствие на белите тонове, разгледани чрез луксозни копринени тъкани, тафта, сатен и тюл, индивидуално оформени като скулптура във всеки един модел. Характерен за предложението е геометрично-асиметричният прочит, проявяващ се както в конструкцията и формата, така и в множеството разрези, съблазнително завършващи всеки един от силуетите.

В желанието си да надскочи клишетата, Вера обръща внимание и на любимия за нея готически, драматичен привкус, интерпретиран в мистичното присъствие на черното, както и възможността за индивидуално декориране с шрифтова бродерия. За разкош, кралицата на булчинската мода не бяга от любимите си пастелени оттенъци, а майсторски акцентира предложенията си, инкорпорирайки ги в аксесоари и детайли.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia