Следва

Дневен ХОРОСКОП - 7.11.2019

Цитираме Крис Дженър, the mother of all scandals

MOMAGER: майка-мениджър

Celebrities преди 4 години

Remember, remember the 5th of November, защото тогава е родена Крис Дженър. "Майката" на всички скандали, на най-популярните момичета в шоубизнеса, на най-отлично изпълнените бизнес модели и идеи, както и на някои от най-култовите реплики, вълнуващи Интернет пространството.

Вярвате или не, KJ чукна 64-тата си годишнина вчера - родена като Кристен Мери Дженър в Сан Диего през 1955, императрицата на Кардашян-Дженър империята е образ със спорно присъствие, но ние избираме да я възприемаме като положителен герой в цялата тази риалити приказка. Омъжва се два пъти - за Робърт Кардашян (1978–1991) и Брус, впоследствие Кейтлин, Дженър (1991–2015), от няколко години има връзка с 25 години по-младия от нея Кори Гембъл, продуцент на Джъстин Бийбър. Крис е майка на Кортни, Кимбърли, Клои, Робърт, Кендал и Кайли Дженър - подреждаме ги по възраст, не по състояние, държим да отбележим. Има десет внучета, но зетьовете й не можем да преброим с точност, защото дъщерите й често се влюбват и разлюбват.


Крис, Кендал и Кайли Дженър и Ким Кардашян-Уест

Шегата настрана - през последното десетилетие/десетилетие и половина Крис Дженър издигна семейството си в невъобразими височини на ентъртейнмънт индустрията. Предприемчивото й отношение и бизнес нюх са двигателната сила зад успеха на империя Кардашян, но чудесата в действителност се случват благодарение на майчините всеотдайност и грижа, които Дженър полага ежедневно.

Освен бизнес гений и любяща майка, Крис Дженър може да бъде и много забавна - разполагаме с перфектните цитати-извадки, за да го докажем:

"В живота научих много, дори само наблюдавайки и слушайки как работят хората около мен."

"Мога да опиша днешната вечер с една дума... водка."

"Много хора имат чудесни идеи, мечти и какво ли още не, но ако не си готов да работиш наистина здраво за това, което искаш, то никога няма да се случи."

"Притежавам достатъчно. Притежавам толкова много любов. Това е летвата, която поставям най-високо. Гордея се, че животът ми е толкова изпълнен с любов."


Крис Дженър, Клои Кардашян и Кайли Дженър

"Балансът е важен. Смятам за важно да намираме време за себе си."

"Мотивацията ми е да бъда креативна и да се забавлявам. Искам да правя нещо, което ще ме държи на нокти цял живот; нещо, което ме ангажира постоянно."

"Обичам да работя и обичам това, което правя. Когато си наистина запален по нещо и това нещо ти се отдава, просто не спираш никога."

"Много е спешно. Нямаме тирбушон."


Сестрите Кардашян и Крис

"Всеки ден е различен; никога не знаеш какво да очакваш. Трябва да си подготвен да лавираш във всеки един момент."

"Харесвам всичко по определен начин. Не съм човек, който ще се отпусне и ще чака нещо да се случи. Никога не съм била - не е моето нещо. Мисля, че това ме доведе дотук. Не мога да го изключа. Никога не бих могла."

"Нямам обхват тук и започвам да се обривам от това."

"Вярвам, че независимо от възрастта, всяка жена може да изглежда страхотно."

"Някои хора недоумяват как да извлекат нещо от ежедневието си - нещо, което им се случва, и да го превърнат в по-голямо."

"Подбирайте думите си умно и ще постигнете промяна."

"Понякога мисля, че депресията е вид начин да се справиш със света. Например, някои хора се напиват, други дрогират, трети са просто депресирани. Защото отвън се случва толкова много. Има толкова много, с което да се справиш."


Към Ким, докато снима първата си корица за Playboy

"Ако усетите, че нещо е много погрешно, в повечето случаи действително е."

"Ако някой ви каже "НЕ", изглежда, че питате неправилния човек."


Отново към Ким, преди Клои да бъде осъдена за шофиране в нетрезво състояние

"Изживявам мечтата си, защото получавам възможността да работя с децата си и да наблюдавам как търсят и намират щастието си. Огромно възнаграждение е - брейнстормваме на конферентна маса и наистина се забавляваме, правейки го."

"Мога да накарам всеки около мен да полудее. Мога да ги изкарам извън нерви."

"Отгледах децата си по старомодния начин - ако нямаш какво хубаво да кажеш, не казвай нищо. Аз уча на любов, на разбирателство, на приемственост, на толерантност... Понякога мисля, че това поколение страда от липса на порядъчност."

"Обожавам креативния процес и възможността да направиш от нищо нещо."

"Вярвам в Господ и силата на молитвите."

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 8 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.