Start Shopping NOW: 35 extremely-beautiful-бодита от 35 до 350 лева

Един от любимите стил уроци на изминалото лято бе този, гласящ, че сутиенът следва да се носи като топ. Дръзката, но много стилна идея припомняме ТУК, докато днес обръщаме внимание на сходна, че ако не и още по-добра идея. Говорим именно за бодито, което следва, при достатъчна дързост и увереност, да се носи самостоятелно вместо топ. В комбинация със силно разкроени палацо панталони или миди копринена пола и наметнат блейзър, стайлинг интерпретациите варират спрямо личните ни предпочитания.

С тази идея наум се спираме на числото 35 - точно толкова са дизайните на днешната селекция, 35 служи и за ориентир в ценовия подбор - всеки от изброените дизайни варира от 35 до 350лв. От La Perla, Maison Lejaby и Agent Provocateur до по-достъпните хай стрийт имена, за които вероятно вече се досещате, разглеждаме и пазаруваме заслужено в днешния четвъртък, в галерията горе>>>

По-голямата част от находките днес са изработени от фина дантела или еластичен тюл, което по презумпция ги прави капризни по отношение на грижа. Вниманието, което подобен тип материи изискват не е за подценяване, затова подходът ни следва да е добре обмислен. Perwoll Care&Refresh е истински умното и практично решение, когато става въпрос за грижа на деликатните модерни тъкани - високотехнологични, с примеси или изцяло изкуствени, много капризни като цяло. Продуктът е разработен със специалната Deo-Tech технология, която надеждно се грижи за синтетичните материали и неутрализира миризмите, осигурявайки свежест, невероятен аромат и по-дълъг живот на скъпоценните ни придобивки.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia