Следва

Дневен ХОРОСКОП - 8.11.2019

Дневен ХОРОСКОП - 7.11.2019

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

Четвъртък предоставя достатъчно много време и възможности, за да се насладите на малките радости в живота. Личният и любовният живот на мъжете, родени под знаците на Близнаци, Везни или Водолей, ще бъде интересен и ще подари специални изживявания. Избягвайте задълбочаването в недоразуменията или неприятностите, защото оценката ви невинаги е вярна. Всъщност цялостната картина ще бъде много по-благоприятна за вас, ако не се ръководите само от собствените си емоции и предразсъдъци, а вземете предвид и страничните фактори. Финансовите ви дела имат променлив характер и развитието им е прекалено сложно, за да се дефинира еднозначно. Думите или действията на жена, родена под знака на Козирог, Телец или Дева, ще ви накарат да се замислите за истинската причина, от която са породени.

Овен, Лъв и Стрелец: не игнорирайте предоставена ви информация или даден съвет днес. В личен план можете да постигнете много, включително и да получите неочаквани романтични жестове. Денят носи много информация, телефонни обаждания, кореспонденция и други виртуални или реални контакти. Ще проследите с интерес развитието на събитие в живота на важна за вас женска фигура.

Телец, Дева и Козирог: възможно е да се наложи да се погрижите за собственото си здраве или това на роднина. Ако имате проблеми с разрешаването на неприятна ситуация, едва ли ще успеете да постигнете конкретни и успешни резултати точно в днешния ден. Важно е да запазите самообладание и да вярвате в едно по-благоприятно развитие на казусите, които ви притесняват в момента. Плановете, свързани с материалните ви интереси, ще се развият успешно.

Близнаци, Везни и Водолей: днешният ден е благоприятен за развитие на финансови дела. Има вероятност да получите очаквана парична сума или да спечелите неочакван допълнителен доход, например премия/бонус. Важна роля в живота ви ще изиграе човек, който ще ви даде правилен съвет или ще ви помогне в справянето с важна ситуация. В четвъртък мнозина ще преживеят едно малко чудо в живота си, което ще им покаже, че щастието действително е невидимо за очите.

Рак, Скорпион и Риби: притеснява ви развитието на плановете, които трябва да изпълните днес. Предварителната подготовка определено ще бъде от полза, но не означава да се отпускате и да действайте лекомислено. Възможно е в живота ви да се появи нов човек, срещата с когото не е никак случайна. Финансовите ви дела са с приоритет в момента.

More Astro