Следва

Mamma Mia! Момичетата Крауфорд

Дневен ХОРОСКОП - 8.11.2019

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

BПетъкът е ден на положителна енергия - такава, която ви помога да преобразите плановете си за добро. Опитвали ли сте да погледнете положително на някои проблеми в работата си? Е, сега е моментът. В повечето случаи тези проблеми не се случват по ваша вина и решението им не зависи от вас. Денят е благоприятен за разговори, свързани с парични средства, финансови документи, кредити и други подобни операции. Сделки и всякакъв вид договорености с представителите на Рак, Скорпион или Риби трябва да протичат под строг контрол.

Овен, Лъв и Стрелец: петък е успешен ден за вас, особено ако сте успели да изградите и поддържате стабилни приятелските и професионалните си отношения през седмицата; също е благоприятен за установяване на нови контакти и приятелства. Не са изключени странните сънища и еднакво странните преживявания, имащи някаква връзка с миналото ви.

Телец, Дева и Козирог: предстои много работа, няма какво да се лъжем. Добре би било да изготвите предварителен списък със задачи и да се отдадете изцяло на изпълнението им. Уикендът отделете за приятелите си - споделете им преживяванията си и оставете те да ви разкажат своите - много често се учим от чуждия опит, не омаловажавайте факта.

Близнаци, Везни и Водолей: имате много задачи, които не е разумно да отлагате. Мнозина ще пътуват днес или ще се подготвят за пътуване през уикенда. В петък определени събития или новини ще ви накарат да направите равносметка за това, което сте постигнали в личния си живот или на работното място. Конфликтите днес, ако възникнат такива, са плод на емоционалното ви състояние. Съответно, само вие имате силата да ги решите.

Рак, Скорпион и Риби: денят носи повече срещи, реални или виртуални контакти. Петъкът е тук, за да изправи на тест "летливите" любовни отношения - щастливците сте, ако не попаднете в този списък. Важно е да поддържате баланс във взаимоотношенията си. Важно решение, което ще вземете днес, ще се озове в основата на промени през идната седмица.

More Astro