Следва

Вдъхновението Боб Дилън

Да или Не. Sonia Rykiel за H&M

Поредната колаборация на H&M вече е факт. След като хиляди фенове на марката нетърпеливо отброяваха часовете...

All fashion преди 14 години

Поредната колаборация на H&M вече е факт. След като хиляди фенове на марката нетърпеливо отброяваха часовете до 14 ноември, когато излезе колекцията на Jimmy Choo в магазините по цял свят, сега предстои Sonia Rykiel. Радвайки се на популярността си покрай 40-годишнината на лейбъла, от Sonia Rykiel подготвиха колекция предимно от бельо.

Последните дни по световните медии се появиха и рекламни фотосесии. Главните действащи лица в тях са чернокосата Лара Стоун, Каролин Трентини и Анна Вялитсина.

Харесват ни изчистените линии и прозрачните материи, но леко ни смущават релефните рози. Те автоматично изключват варианта за невидимо бельо под дрехите.

Ти какво мислиш? Би ли се наредила пред някои от 1500 магазина на H&M по цял свят на 5 декември, когато излиза колекцията.
 

Анкета

Би ли се наредила пред някои от 1500 магазина на H&M по цял свят на 5 декември, когато излиза колекцията.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.