Юрген Телер (се) снима за Kiko Kostadinov x Asics

Юрген Телер (се) снима за Kiko Kostadinov x Asics

Новият модел идва като допълнение към есенно-зимната колекция на Костадинов за 2019/2020

В продължение на текущата си колаборация с японския спортен бранд Asics, базираният в Лондон дизайнер Кико Костадинов представя нов модел - чифт кецове, носещи името GEL-KORIKA.


Fashion Awards 2019: Наоми със специален приз, Кико Костадинов с номинация & още


Изкусните фотографски способности на Юрген Телер специално в тази кампания се проявяват и като моделски - под арт директурата на Джейми Рийд в центъра на рекламните фотоси застава самият Юрген. Сценарият е ваканционен - Телер се "самозаснема" в различни позиции, обединени от главната тема: позира на поле, в хотелска стая и пред фонтан.

Темата е обявена като логическо продължение на есенно-зимната презентация на българина, която, припомняме ТУК, беше вдъхновена от филмите Midnight Lace и The Ring. Моделите си проправяха път с маски на лицето, отрупани с кристали.


"Джорджи Хаят: Този сезон получих покана и за дефилето Мъжка мода на Кико Костадинов - визуално пиршество! Невероятно е, наистина."


Сега, използвайки като основа функционалния характер на облеклата на Asics, Кико създава нов силует, по който обаче все още личат белези от предшественика Sokat, показан ТУК.

Достъпен както като част от женската линия на Asics, така и от мъжката, моделът е разработен в черно, сиво и две многоцветни комбинации.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia