Следва

Уличният стил на звездите: Виктория Бекъм и ОК ли са тези отворени пръсти

Friends will be FRIENDS

... right till the end.

Celebrities преди 4 години

И дори след края на Friends.

Напоследък любимците ни от "Приятели" прекарват все повече време заедно, радват ни с общи снимки, коментират постовете си, с което само гъделичкат онзи бутон "Носталгия" в съзнанията на най-верните фенове на сериала.

Такъв е случаят и от вчера - Дженифър Анистън, Кортни Кокс и Лиса Кудроу на една сцена. МЕЧТА! Наново ни обзеха throwback емоциите и съзряхме порасналите Рейчъл, Моника и Фийби.

Кокс и Кудроу в действителност са поканени на наградите на фондация SAG-AFTRA, за да връчат наградата Artists Inspiration на Джен.

50-годишната Анистън носи черно-бяла рокля, а 55-годишната Кортни и 56-годишната Лиса избират черни костюми. Прекрасни са!

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.