Следва

Сестрата на херцогиня Меган: "Знаеше, какво прави; получи това, което искаше"

Уличният стил на звездите: Виктория Бекъм и ОК ли са тези отворени пръсти

POSH SPICE IS IN THE HOUSE

Celebrities преди 4 години

Виктория Бекъм е ходещата реклама на собствения си скъп, обран, изчистен, делови насочен бранд. 45-годишната дизайнерка, подозираме, не, а направо сме сигурни, носи само свои креации, с изключение на случаите, в които е корица на списание и съответно в модната интерпретация думата имат стилистите на съответните издания. Иначе, британската дизайнерка облича само Victoria Beckham, което е логично - тя ги менажира, тя ги облича.

За презокеанското си пътуване до Ню Йорк, Вики не прави изключение, вероятно и поради една допълнителна, но важна причина - на летище Джон Ф. Кенеди със сигурност я чакат тълпа папараци.

Тръгваме от първия есенен имидж на Вики - приятна стегната комбинация от пуловер в сиво /може да бъде и ваш срещу 990 евро ОТТУК/ върху риза с ретро яка и дълги маншети, миди пола в топъл кариран десен и високи чизми с отворени пръсти. В допълнение - мека чанта с дръжка-синджир, очила, строга физиономия.

От ансамбъла, без никакво съмнение най-силно привличат ботушите, разбира се, заради смелата особеност с отворените пръсти на обувка, измислена по презумпция за хладно време.

Разтърсваме се, предвид фокусирания върху аксесоара интерес, и виждаме, че Виктория носи такива ботуши непрестанно в последните дни и седмици, като разнообразието от материали и цветове е осезаемо, само формата на чорап и много високият тънък ток са устойчиви на иначе голямото разнообразие. Което в пълния си блясък е на линка ТУК, срещу средно 2 250 лева и с уговорката, че номера няма. Почти.

И понеже сме силно разкъсани между харесва ни - не ни харесва този ботуш, естествено мятаме за всички, които имат "нос" за мода, анкетата по-долу>>>

Анкета

Харесват ли ви ботушите на VB в този си вид - високи, тесни, открехнати?

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 2 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.