Следва

Prada x adidas: нещо ще се случи...

We love: празничната колекция на Pandora

Весело празнично настроение в навечерието на Коледа с новата празнична колекция на Pandora, вдъхновена от магията на звездното нощно небе!

All fashion преди 4 години



Новата празнична колекция на Pandora е обвита в прелестнoто синьо на нощното небе и е извисена от блясъка на ярко искрящите кристали, които мигновено извикват усещането за шармантна магия, удивителни чудеса и носталгични нотки. 



Стилните бижута в подколекции "Безкрайна елегантност" и "Свещена сила" - нежни ангелски криле, падащи звезди и множество сияйни детайли - ни напомнят колко важно е нашето място във вселената.



Създадени с идеята за най-различни комбинации и съчетания, съвършено прилягащите едно с друго, бижутата от "Безкрайна елегантност" и "Свещена сила" са идеалният коледен подарък за всички, които обичаме!





Напълно в тона на задаващите се празници и тематичния небесен възглас, тази зима Pandora представя и своята изцяло издържана в стерлингово сребърно колекция Pandora зодии.



Астрологичните символи, които идват под формата на любимите Pandora талисмани, се допълват идеално с предложенията в празничната колекция за 2019 г.



Актуалният дизайн и новият специален начин на поставяне на кристалите в празничната колекция на Pandora допълнително подчертават сияйния им блясък и придават аристократичен завършек на уникалната визия. Използваме бижутата от Pandora зодии и Празничната колекция, за да засвидетелстваме любовта и всеотдайността си към тези, които обичаме, поднасяйки им перфектният подарък за Коледа.


За всички, които обичаме – pandora.net


More All fashion