Следва

Дизайн за вдъхновение: Имението на Миранда Кер в Малибу

Сестрата на херцогиня Меган: "Знаеше, какво прави; получи това, което искаше"

Саманта Маркъл коментира интервю на Нейно Величество, обвинявайки херцогинята в лицемерие.

Celebrities преди 4 години

Доведената сестра на Херцогинята на Съсекс не отмина мълчаливо изявление на Нейно Величество в документалния филм "Хари и Меган: африканското пътешествие" (Harry & Meghan: An African Journey). Саманта Маркъл, дали поради нерешена сестринска вражда, дали от обикновено дамско чувство, определяно като завист, дали поради други, може би и разбираеми причини, за които споменаваме по-долу, неведнъж се изказва язвително за роднината си, на моменти дори директно я обижда, което е факт и в цитирания случай.

В хода на интервюто за проекта на ITV, едва сдържайки сълзите си, съпругата на принц Хари се жали, че малцина се сещат да й зададат въпроса как е, всичко ли е наред при нея. На което Саманта отговаря задочно: "не мога да повярвам, че доведената ми сестра има смелостта да направи подобно изказване, все пак в последните няколко години самата тя /Мегaн/ ни най-малко не се интересуваше от здравето на баща ни Томас Маркъл. Помислих си: "А ти, някога сети ли се да попиташ баща ни как е и всичко ли му е наред след двата сърдечни удара?", споделя дамата пред Inside Edition.

54-годишната Маркъл жестоко критикува Меган е за воплите й по повод нездравото внимание на пресата, с което се сблъсква херцогинята след сватбата си с принца. "Тя знаеше съвсем точно какво прави, така че получи това, което искаше. Смятам за наистина смешно, когато някой, който като милионер е съпровождан от бодигардове, докато се вози на частен самолет по целия свят, започне да се тръшка."

На въпрос за несправедливата критика по адрес на Меган, Саманта добавя: "Да казваш истината, не означава, че си лош." Попитана обаче за малкия Арчи, дамата признава: "Очарователен е. Прилича на Хари", като допълва, че е видяла за пръв път племенника си именно в цитираната документалка на ITV.

Припомняме, че Саманта Маркъл не общува директно с Меган от повече от 10 години, но определено е един от най-запалените критици на херцогинята в медиите, като нещата се усилват рязко след кралската сватба през 2018-та, а във фокуса на непрекъснатите обвинения е разривът между по-малката Маркъл и баща им.  

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 ден

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.