Следва

Като Bambi/Burberry

Prada x adidas: нещо ще се случи...

#powercouple

All fashion преди 4 години

(Р)еволюцията на кецовете продължава с пълна сила - уточниха вчера от Prada, потвърждавайки, че колаборацията им с adidas действително ще се случи.

Ето какво да очакваме:

Креативните екипи на двете компании работят по два модела - единият е модифициран чифт adidas Originals, а другият - изцяло нов, плод на обединението им. Колаборацията идва под надслов: "удобството е единствената опция".

Първият модел, заиграващ се с "богатството и иконографията и на двата лейбъла, под формата на трибют към вечната, неостаряваща класика", ще бъде на пазара - в мъжки и дамски вариант - този декември.

Малко по-късно, в началото на 2020-та, и вторият продукт от колаборацията ще стане факт. Колкото до ценовата гама, предполагаме, че стойността на чифт кецове ще бъде средна на цените на двата партниращи си бранда - което си е достатъчно основателна причина, че да започнем да спестяваме отсега.

Готови сме, когато и вие, Prada x adidas!

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.