Следва

Като Bambi/Burberry

Prada x adidas: нещо ще се случи...

#powercouple

All fashion преди 4 години

(Р)еволюцията на кецовете продължава с пълна сила - уточниха вчера от Prada, потвърждавайки, че колаборацията им с adidas действително ще се случи.

Ето какво да очакваме:

Креативните екипи на двете компании работят по два модела - единият е модифициран чифт adidas Originals, а другият - изцяло нов, плод на обединението им. Колаборацията идва под надслов: "удобството е единствената опция".

Първият модел, заиграващ се с "богатството и иконографията и на двата лейбъла, под формата на трибют към вечната, неостаряваща класика", ще бъде на пазара - в мъжки и дамски вариант - този декември.

Малко по-късно, в началото на 2020-та, и вторият продукт от колаборацията ще стане факт. Колкото до ценовата гама, предполагаме, че стойността на чифт кецове ще бъде средна на цените на двата партниращи си бранда - което си е достатъчно основателна причина, че да започнем да спестяваме отсега.

Готови сме, когато и вие, Prada x adidas!

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.