Следва

Всяка вечер кулинар: 14 страхотни сгряващи супи

Дизайн за вдъхновение: Имението на Миранда Кер в Малибу

But here I am, next to you, the sky is so blue in Malibu

All About Life преди 4 години

Миранда Кер е новата звезда в полето на дизайнерите на мебели, така че, промотирайки новата си /и първа/ колекция, бившият ангел на Victoria's Secret показа семейното си имение в Малибу.

Разположена на 1 700 метра площ, вилата мами с минималистичната форма на екстериора, както и безценна гледка към природата навън. 

Архитектурно, къщата е с партерна основа, разиграна на няколко близки по височина нива, продължаващи към предния двор и уютната градина в задната част. Домът е с дървена облицовка в слонова кост, допълнително добавяща чувство за спокойствие и симбиоза с природата около нея.

Относно интериора, мама Кер поема отговорността и с дизайнерските си умения трансформира мястото в уютно кътче за цялото семейство. В търсене на максимална светлина и поглед към океана, Миранда отваря пространството със стъкло, разположено под формата на врати и прозорци върху главните стени в салона, имагинерно премахващо линията между вътре и вън. За максимално пиршество в ежедневието, моделът специално съединява банята и спалнята, заобколени от трите страни с красотата на Малибу.

Цялостната естетика на дома е ориентирана към природата, силно присъстваща в базисната гама на кафяви, бели, бежови и небесносини оттенъци. С цел да даде живот в пространството, освен присъствието на естествените материи - памук, лен и зебло, моделката отдава значение и на присъствието на възможно най-много растения.

Онова, което впечатлява в интериора, е наблягането върху детайлите, където самите декоративни елементи са спомен от различни периоди в живота на собствениците - припомняме, Миранда е щастливо омъжена за основателя на Snapchat - Евън Шпигел. Гордеейки се с всички дребни предмети, засилващи усещането за комфорт, Миранда изглежда особено горда от определена част от картините, нарисувани от децата й.

 

More All About Life