Следва

Големите "любовни" истории: Надя Команечи и Нику Чаушеску

Кои са зодиите, които изневеряват повече (и с кого)

Един по един: кои са зодиакалните знаци, които не успяват да НЕ изневерят и кои никога не биха го направили?

Astro преди 4 години

Всяка зодия е различна от останалите, също и по начина, по който възприема връзките, страстите и сексуалността. И не е невъзможно да намерите алтернатива на партньора.

Но съществуват ли признаци, че сме склонни да изневерим по-лесно от другите? И защо? Нека се опитаме да го разберем, започвайки от това защо нашата зодия е склонна да изневерява.



Защо Овенът изневерява? Това е знак на Марс, планетата на страстта, на завоеванието. Наистина е трудно да държите под контрол цялата тази енергия, като я инвестирате в един единствен човек.
На кои знаци изневерява по-лесно Овенът? На онези, които смята за твърде солидни и стабилни и неговата импулсивност ги осъжда като съмнително скучни, например Козирог. Или Везни, ако флиртуват твърде често.

Защо Телецът изневерява? Като цяло е верен, може би от мързел. Неговата вярност обаче се разклаща, когато има нужда от удовлетворение, когато ситуацията не го забавлява или го кара да му е скучно.
На кои знаци изневерява по-лесно? На тези, които го пренебрегват, които не го карат да се чувства важен и които не му обръщат подобаващо внимание, в графата попадат Близнаците и Водолея.



Защо Близнаците изневеряват? Това е зодия, изваяна от любопитство, която обича да експериментира с различни ситуации и характери, но която също се страхува да се ангажира, защото това би означавало да се ограничи.
На кои знаци изневерява по-лесно? Почти на всички, но по-доброволно на тези, които са склонни да упражняват системен контрол, които не ги оставят на спокойствие, като Телец или Скорпион.



Защо Ракът изневерява? Склонен е да бъде верен знак, защото е крехък, но може да се случи с особено подчертана вероятност, ако в рамките на връзката се почувства пренебрегнат и малко вземан под внимание. Точно като дете, което търси внимание.
На кои знаци изневерява по-лесно? На онези, които не знаят как да разберат и уважат нуждите му, тези, които не го подкрепят достатъчно. Може би разсеян Лъв или Стрелец, който е твърде свободолюбив и отдалечен.



Защо Лъвът изневерява? Страстен знак (макар и непостоянен) и по-скоро нарцис, той не приема да бъде критикуван или сравняван с друг. Ако се задейства конкуренцията, може да изневери с лекота, особено за отмъщение.
На кои знаци изневерява обичайно? Тези, които ще се опитат да го разпитат, тези, които се осмеляват да му кажат ясно какво мислят, като Овен и Риби.



Защо изневерява Девата? Над всичко, за Девата винаги има проект, точни правила и строга логика. Във връзката си е много сериозна, но нейният рационален подход към всичко ще й позволи да изневери без много усилия.
На кои знаци изневерява по-лесно? Би могла да го направи от форма на перверзия или защото психическият стимул липсва. Може да се случи с Рак или друга Дева.

Защо Везните изневеряват? Случва се, когато партньорът не ги търси, пренебрегва ги. Тогава ще търсят удовлетворение другаде (дори да се наложи да развалят отношенията си). Често изневярата спира при завоеванието, без да се стига до физическо ниво.
На кои знаци изневеряват по-лесно? На тези, които може да изглеждат най-малко внимателни, например на разсеяния Козирог или на егоцентричния Лъв.



Защо Скорпионът изневерява? Скорпионът не може да не съблазнява. Обожава забранените ситуации, които правят всичко по-интересно, любопитно. На следващо място, огромно значение зодията придава на сексуалността.
На кои знаци изневерява по-лесно? На тези, с които му е забавно просто да си играе, може би вироглав и уверен Телец, както и горделив и отдалечен Стрелец.



Защо Стрелецът изневерява? Той е чувствителен към изследването, към приключенията - дори в еротичен и сантиментален аспект. Любовта му към движението го води там, където може да срещне различни хора и ситуации.
На кои знаци изневерява по-лесно? На тези, които са склонни много лесно да се оплакват, като Рака, или на тези, които пътуват неприлично малко, като Скорпиона.



Защо изневерява Козирогът? Лесно е да определим Козирога като кипящ лед, защото екзалтацията на Марс го зарежда със скрита, но огромна страст, нещо, на което от време на време трябва да дава отдушник.
На кои знаци изневерява по-лесно? Вероятно на прекалено равнодушния Водолей или на много бързите Близнаци, които всъщност никога не разбира.



Защо изневерява Водолеят? Защото обича свободата преди всичко, защото не вярва много в ценностите на верността и моногамията. За този знак всичко е въпрос на стимули и ситуации.
На кои знаци изневерява по-лесно? На онези, които са по-малко склонни да го следват в неговите еволюции и умствени акробатики, като например твърде страстният Овен или фанатичните Везни.



Защо Рибите изневеряват? От нерешителност или защото се чувстват слаби, уязвими. Биха могли да станат серийни предатели, но след това да потънат в собствените си лъжи, които не успяват да овладеят (хаосът е тяхната крепост).
На кои знаци изневеряват по-лесно? Как могат да бъдат верни на една много логична Дева или на друга Риба, с която границите на връзката никога не са ясни.

More Astro