Следва

Щрак, fashion, на портрет: хамелеонът на артистичността - Соланж Ноулс

#partyallthetime или как протече вечерята на CFDA и Vogue Fashion Fund

C'mon, Vogue,
Let your body move to the music

All fashion преди 4 години

Съпоставяме днешната порция "червен килим в понеделник" (People's Choice наградите на Е!) с една определена и много изискана миналоседмична вечеря, организирана от CFDA (Съветът на американските модни дизайнери) и Vogue Fashion Fund, събрала модния каймак, така да кажем, в най-новия ресторант от веригата Cipriani в Манхатън. Причината за миграцията на висшето модно общество (говорим за Анна Уинтур и Даян фон Фюрстенберг) в Долен Манхатън е церемонията по връчването на престижен приз и парична награда от двете модни институции.


Стивън Колб, Анна Уинтур, Марта Ортега и Даян фон Фюрстенберг

12 дизайнера влизат в няколкомесечна програма, в която имат различни задачи, впоследствие оценявани от най-големите величия в модния свят. Тази година носителят на наградата и признанието е Кристофър Джон Роджърс. Негови модели носят много от гостите в галерията горе>>> Освен членство в CFDA, награда от 400 000 долара, Кристофър, разбира се, печели и вниманието на модната индустрия.


Кристофър Джон Роджърс

И за разлика от типичните red carper събития, които разглеждаме, вечерята на CFDA и Vogue Fashion Fund е истински моден парад, в който гостите не само се стараят да привлекат внимание, ами влагат много от себе си в избора на визии. Удоволствие е!


Даян и Талина фон Фюрстенберг

More All fashion