Следва

Щрак, fashion, на портрет: хамелеонът на артистичността - Соланж Ноулс

#partyallthetime или как протече вечерята на CFDA и Vogue Fashion Fund

C'mon, Vogue,
Let your body move to the music

All fashion преди 4 години

Съпоставяме днешната порция "червен килим в понеделник" (People's Choice наградите на Е!) с една определена и много изискана миналоседмична вечеря, организирана от CFDA (Съветът на американските модни дизайнери) и Vogue Fashion Fund, събрала модния каймак, така да кажем, в най-новия ресторант от веригата Cipriani в Манхатън. Причината за миграцията на висшето модно общество (говорим за Анна Уинтур и Даян фон Фюрстенберг) в Долен Манхатън е церемонията по връчването на престижен приз и парична награда от двете модни институции.


Стивън Колб, Анна Уинтур, Марта Ортега и Даян фон Фюрстенберг

12 дизайнера влизат в няколкомесечна програма, в която имат различни задачи, впоследствие оценявани от най-големите величия в модния свят. Тази година носителят на наградата и признанието е Кристофър Джон Роджърс. Негови модели носят много от гостите в галерията горе>>> Освен членство в CFDA, награда от 400 000 долара, Кристофър, разбира се, печели и вниманието на модната индустрия.


Кристофър Джон Роджърс

И за разлика от типичните red carper събития, които разглеждаме, вечерята на CFDA и Vogue Fashion Fund е истински моден парад, в който гостите не само се стараят да привлекат внимание, ами влагат много от себе си в избора на визии. Удоволствие е!


Даян и Талина фон Фюрстенберг

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 9 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.