Следва

WIN IT! Тя, тя - всичко това е ТЯ!

Мини Мис Инстаграм: Алина от Русия

Алина Якупова се казва чудно красивото създание, на 6 е и е родом от Москва.

Celebrities преди 4 години

Хитовото й присъствие в Инстаграм, с 42К последователи, води до десетки участия в рекламни кампании и сесии за списания, сред които InStyle и Grazia.

Малката рускиня е на практика съвършена - синьо-зелени очи, дълга руса и гъста коса, излъчване на доста по-зрял човек, изписани вежди, чипо носле, плътни устни, перфектна кройка на брадичката, интелигентно челце.

Много често срещано е на подиума, като част от каста на различни модни ревюта, да е доста силно гримирана за нуждите на рекламата, а наскоро бе обявена за "най-красивото момиченце на света", вярно, от хилядите й фенове в мрежата.

Като признаваме, че Алина е много сладка, безкрайно фотогенична и достатъчно артистична, поставяме основите на една лека дискусия по повода, като я откриваме просто с анкета - от нашите. Ще се радваме да отговорите, защото нас лично ни притеснява толкова голямата и толкова комерсиална популярност на едно дете, но пък деца звезди е имало, има и ще има, и вероятно в това няма нищо нередно. Гласуваме!

Анкета

Намирате ли за нормално едно дете на 6 да се занимава основно с позиране и реклами, колкото и хубаво да е?

More Celebrities

Обичта на известните: Дуа Липа и Калъм Търнър

Celebrities преди 11 часа

По лицето на Дуа Липа четем комфорта, извиращ от избраната за любовна среща визия - дънки, (не)обикновен топ и прекрасна Bottega Veneta, като не пропускаме балетните пантофки на дупки от модна къща Alaia. А може би блясъкът в очите идва от друго... 

Хайди Клум, Кайли Миноуг, Сидни Суини на наградите People's Choice

Celebrities преди 1 ден

Наградите People's Choice Awards се проведоха в Санта Моника, Калифорния и по традиция привлякоха куп интригуващи личности, сред които Меган Фокс, Сидни Суини, Били Айлиш, Кайли Миноуг, Хайди Клум, Том Хидълстън, Лени Кравиц и др.  

Супер сладко: учителка вдигна сватба в училище, за да сподели момента с учениците си

Celebrities преди 2 дни

Кейти Коркън безспорно има специална връзка с учениците си. Учителка в началния курс, тя очевидно не може да си представи сватбата си без присъствието на любимите деца, с които прекарва дълги часове всеки ден, затова решава да направи празника точно в училището, в което преподава.