Следва

WIN IT! Тя, тя - всичко това е ТЯ!

Мини Мис Инстаграм: Алина от Русия

Алина Якупова се казва чудно красивото създание, на 6 е и е родом от Москва.

Celebrities преди 4 години

Хитовото й присъствие в Инстаграм, с 42К последователи, води до десетки участия в рекламни кампании и сесии за списания, сред които InStyle и Grazia.

Малката рускиня е на практика съвършена - синьо-зелени очи, дълга руса и гъста коса, излъчване на доста по-зрял човек, изписани вежди, чипо носле, плътни устни, перфектна кройка на брадичката, интелигентно челце.

Много често срещано е на подиума, като част от каста на различни модни ревюта, да е доста силно гримирана за нуждите на рекламата, а наскоро бе обявена за "най-красивото момиченце на света", вярно, от хилядите й фенове в мрежата.

Като признаваме, че Алина е много сладка, безкрайно фотогенична и достатъчно артистична, поставяме основите на една лека дискусия по повода, като я откриваме просто с анкета - от нашите. Ще се радваме да отговорите, защото нас лично ни притеснява толкова голямата и толкова комерсиална популярност на едно дете, но пък деца звезди е имало, има и ще има, и вероятно в това няма нищо нередно. Гласуваме!

Анкета

Намирате ли за нормално едно дете на 6 да се занимава основно с позиране и реклами, колкото и хубаво да е?

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.