Следва

Sofia Street Style: "родната сестра на вятъра..."

Щрак, fashion, на портрет: хамелеонът на артистичността - Соланж Ноулс

Модата като синоним на симбиоза с Аза...  

All fashion преди 4 години

В предишното издание на рубриката ни проследихме Селена Гомес, която хванахме в Щрак, fashion, на портрет! предвид човешките й реакции, логично попаднали във фокуса на общественото внимание след сватбата на бившото й гадже Джъстин.

Този път причината е коренно различна и не толкова "щастлива", тъй като медиите обявиха раздялата на Соланж и Алън Фъргюсън. Финалът идва след 11-годишна любовна връзка, с обяснението, че пътищата на двама се разминават.

Соланж Ноулс или по-малката сестра на Бионсе, онази, която преби Джей Зи в асансьора (повече няма да я наричаме така, защото сама по себе си е достатъчно артистична и заслужава индивидуалнo разглеждане), е една от по-малко известните изпълнители, неконвенционално подхождаща към професията, залагайки на концептуални разсъждения и изграждане на собствена музика.

33-годишната певица, бидейки артист, избягъл от комерсиалното течение на модерните времена, с еднаква скорост бяга от досадно предвидимите образи на колегите си, избирайки модата като личен печат на стила си, включително чисто творчески. 

Имайки предвид артистичността и различността от всичко на избраната от нас Цел на модната ни критика днес, се опитваме обективно да изкритикуваме Соланж, в подбраните 25 визии в галерията горе>>>

More All fashion