Следва

Праправнучката на Estée Lauder пусна бюти колекция

We love: Her Intense на Burberry

Burberry представя Her Intense – смела и елегантна интерпретация на оригиналната парфюмна вода. Къпина и нотки череша контрастират с деликатния акорд от жасмин и виолетки, улавяйки енергията и разнообразието на Лондон...

Body преди 4 години

Burberry продължава да развива и усъвършенства парфюмната си линия Her - този октомври ни зарадва с нов аромат, носещ името Her Intense.

Лице на аромата е Кара Делевин, фотосесията е позиционирана в сърцето на Лондон - там, където се срещат дивите цветя и величествените небостъргачи. Заснета е в неподражаемия стил на Юрген Телер, който, припомняме, (се) засне и (в) кампанията на Кико Костадинов и Asics.

Ароматът е смела, но и много елегантна интерпретация на оригиналната парфюмна вода; съчетава уханието на къпина и нотки череша, които контрастират с деликатния акорд от жасмин и виолетки, улавяйки могъщата енергия и разнообразието на Лондон.

Флаконът е вдъхновен от първото ухание на марката, но подчертан от по-тъмен нюанс. Изработен е от гладко стъкло със заоблени форми и може да бъде персонализиран чрез гравиране на инициалите на получателя.

Парфюмът е наличен в селектирани парфюмерии в страната и ексклузивно в WIN IT секцията - чака да бъде спечелен от най-голямата късметлийка сред читателките ни! Подробности ТУК.

More Body