Следва

Ваканцията на известните: Флавио Бриаторе, 69, на почивка с 20-годишната си изгора

Дневен ХОРОСКОП - 12.11.2019

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

Вторник ще ви подари по-релаксиращи моменти и преживявания, но всичко зависи от действията и решенията, които сте взели вчера. Денят е благоприятен за професионални или бизнес ангажименти, сключване на договори, изплащане на стари задължения или получаване на нови поръчки.
Покажете на близките си колко са важни за вас - не само с ласкателство, но и с реални действия.

Овен, Лъв и Стрелец: вторник може да бъде интересен и положителен ден за вас, ако излъчвате подобаващи емоции - нищо няма да се случи против собствената ви воля. Новите познанства, независимо дали са лични или професионални, ще бъдат сложни в началото си, така че не бързайте да правите заключения за съответния човек веднага щом се опознаете – дайте си време.

Телец, Дева и Козирог: повечето ви контакти, планове или ангажименти са свързани с жени. Личните ви цели и желания се ползват с приоритет, което може да накара околните да погледнат над действията ви като егоистични. Опитайте се да намерите и поддържате баланс в действията си, защото днес не е желателно да си създавате врагове.

Близнаци, Везни и Водолей: днес ще имате сън или странни, неочаквани преживявания, свързани с дете. Вторник е ден на противоположности в емоциите, желанията, действията и отношенията.

Рак, Скорпион и Риби: емоционалното ви състояние се "навигира" от нерешени ситуации или проблеми, контрол над които сте изпуснали или сте на път да изпуснете. Напрежение във взаимоотношенията ви с околните не липсва, затова направете всичко възможно да контролирате собствените си емоции и да разсеете грубостта и обидите с думите си.

More Astro