Следва

Малко пухкаво пингвинче: Ръсел Кроу беше Гладиатор, сега е по-дебеличък

Ваканцията на известните: Флавио Бриаторе, 69, на почивка с 20-годишната си изгора

Бизнесменът и приятелката му шокират света с половинвековна разлика във възрастта си

Celebrities преди 4 години

Но пък от книгите знаем, че любовта няма възраст, език и цвят.

69-годишният мастит италиански бизнесмен e във връзка със студентка, по-млада от него с половин век. Двамата влюбени консумират любовта си в Кения, където екип папараци с интерес следи всяко от движенията им по плажа. Бриаторе и гаджето му не биха могли да изглеждат по-незаинтересувани от обърнатото им внимание - може любовта наистина да е сляпа.

Русокосата изгора на Флавио е Бенедета Боси - учи право в Милано, а в свободното си време обикаля най-скъпите курорти, заведения и магазини с мъжа, чието сърце държи в ръцете си.

Припомняме, че любовният живот на Бриаторе винаги е предизвиквал неистов интерес - най-вече поради скандалния си характер. В списъка му с бивши любови присъстват не една и две чудни хубавици - през 98-ма е с Наоми Кембъл, като връзката им продължава до 2003-та. След което сменя Черната пантера с руса и потъва в обятията на Хайди Клум, но и с нея не остава задълго - двойката се разпада, докато Хайди е бременна от Флавио. Плод на любовта им е 15-годишната Лени.

През 2008-ма Бриаторе си намира майстора и се задомява - избраницата му е Елизабета Грегорачи, от която има син. И това чудо за три дни, развеждат се през 2017-та.

Флавио Бриаторе, както мъжете често обичат да казват за себе си, "не е мъж за една жена" и го е доказал. Да видим колко ще продължи тази авантюра.

More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 22 часа

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.  

Салма, Франсоа-Анри и Матилд Пино - пайети и нежност на модния Олимп

Celebrities преди 19 часа

Салма Хайек, супер сексапилна, милиардерът и нейн съпруг Франсоа-Анри Пино, и доведената дъщеря, красивата Матилд, присъстваха на гала вечеря в рамките на 60-ото Биенале на съвременното изкуство във Венеция.