Ваканцията на известните: Флавио Бриаторе, 69, на почивка с 20-годишната си изгора

Ваканцията на известните: Флавио Бриаторе, 69, на почивка с 20-годишната си изгора

Бизнесменът и приятелката му шокират света с половинвековна разлика във възрастта си

Но пък от книгите знаем, че любовта няма възраст, език и цвят.

69-годишният мастит италиански бизнесмен e във връзка със студентка, по-млада от него с половин век. Двамата влюбени консумират любовта си в Кения, където екип папараци с интерес следи всяко от движенията им по плажа. Бриаторе и гаджето му не биха могли да изглеждат по-незаинтересувани от обърнатото им внимание - може любовта наистина да е сляпа.

Русокосата изгора на Флавио е Бенедета Боси - учи право в Милано, а в свободното си време обикаля най-скъпите курорти, заведения и магазини с мъжа, чието сърце държи в ръцете си.

Припомняме, че любовният живот на Бриаторе винаги е предизвиквал неистов интерес - най-вече поради скандалния си характер. В списъка му с бивши любови присъстват не една и две чудни хубавици - през 98-ма е с Наоми Кембъл, като връзката им продължава до 2003-та. След което сменя Черната пантера с руса и потъва в обятията на Хайди Клум, но и с нея не остава задълго - двойката се разпада, докато Хайди е бременна от Флавио. Плод на любовта им е 15-годишната Лени.

През 2008-ма Бриаторе си намира майстора и се задомява - избраницата му е Елизабета Грегорачи, от която има син. И това чудо за три дни, развеждат се през 2017-та.

Флавио Бриаторе, както мъжете често обичат да казват за себе си, "не е мъж за една жена" и го е доказал. Да видим колко ще продължи тази авантюра.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.