Следва

Първата дама на Украйна - Олена Зеленская е корицата на Vogue UA

Малко пухкаво пингвинче: Ръсел Кроу беше Гладиатор, сега е по-дебеличък

За което си има причина, и изобщо не опира до хватки тип "Опасен чар"...

Celebrities преди 4 години

Правим изначално уговорката, че чуждото тяло не е наш бизнес, респективно всеки може да е колкото си иска дебеличък или слабичък и без да ни пита.

И веднага поглеждаме към иначе божествения Ръсел Кроу, за когото искаме да се оженим от "Добра година" насам (2006-та), още повече, че от миналата година "Красив ум" е разведен.


A Good Year


Beautiful Mind

Откриваме го на летището в Сидни в компанията на асистентката му. Носи спортни панталони, да не кажем направо анцуг, и тъмносиня поло шърт. Отдолу, или по-скоро по средата на ансамбъла, се вири голям корем, в смисъл на неприлично голям.

На учуденото повдигане на общо 12 вежди в Редакцията, колегата от ресор Кино уточнява, че натрупаното тегло е заради роля, става дума за филма от края на 2018 година "Заличено момче" /Boy Erased, по мемоарите на Гарард Конли, който е бил учител в България три години преди да се върне в Америка и да се омъжи щастливо, след като преживява всички възможни идиотии поради факта, че е гей. Книгата му, екранизирана с участието на Кроу, е написана именно тук, в България/.

Нo да се върнем на Ръсел, този великолепен актьор и мъж - процесът на натрупване на тегло е бавен, започнал е при него от началото на миналата година, достигнал е 140 килограма и продължава да дебелее.

Самият той признава, че с изключение на евентуални проблеми със здравето, които се надява, че няма да се проявят, трупането на килограми и съответно - ударното им смъкване са нещо обичайно в дългата му кариера и той е свикнал с това. Единствената разлика с течение на времето е, че все по-трудно му се отдава да отслабва. Килограмите не вредят на самочувствието му, а и отработеният професионален механизъм си казва своето - ролята преди всичко!

More Celebrities