Следва

Дизайн за вдъхновение: Джонатан Адлър за Н&М

Първата дама на Украйна - Олена Зеленская е корицата на Vogue UA

#decemberissue

Celebrities преди 4 години

Декемврийския си брой, точно в навечерието на Коледа, колегите от украинския Vogue, ще увенчаят с мащабен проект с участието на Елена Зеленская, Първата дама на страната, която е и корица на броя.

Фотосесията с участието на интернационален снимачен екип, въплъщава историята на един интересен живот, животът на една жена, която има съвършено нов статут в света от този допреди месеци, има абсолютно нови отговорности, но и възможности, и същевременно приема безпрекословно модата като универсален език в сферата на висшата дипломация, както културна, така и политическа.

"Направихме три корици с главната героиня на броя, за да акцентираме върху различни нейни качества. На едната сме целили строг официален портрет. На другата Елена е запечатана със семейството си, в обкръжението на най-важните хора в живота й и там тя е друга - трогваща и нежна. На третата, digital-корицата, виждаме просто една жена - красива и завладяваща.

Замислили сме да предадем на читателите си една пределно честна и искрена история, затова и за работата над проекта поканихме холандския фотограф Пол Беларт – почти документалният му стил ни позволи да покажем първата дама максимално правдиво, такава, каквато е тя и в живота", коментира главният редактор на Vogue UA Филип Власов.

More Celebrities