Следва

#daydreaming с Valentino

Кой как избра да се рекламира: Маколи Кълкин за Happy Socks

ho-ho-ho

All fashion преди 4 години

Колкото повече приближава Коледа, толкова повече е вероятно звездата от "Сам вкъщи" да изгрее от нечий рекламен проект. Хем е сладко, хем е проверено, че работи.

И нищо, че вече не е малко, находчиво и безстрашно хлапе, Маколи е достатъчно симпатичен и в този момент, така че приветстваме идеята на бранда Happy Socks да го "заплюе" за тазгодишната си празнична рекламна кампания. Шведската марка вече анонсира как ще агитира за стоката си по празниците - видеото се казва Naughty or Nice Holiday Gifts и в него Кълкин демонстрира тематична колекция чорапи, едновременно гушнал игуана и махайки с алени нокти.

Има атмосфера, задушевно е, мечтаем за седмица по чорапи около Коледа, браво!

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 1 час

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 19 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.