Следва

90 years of Grace: цитираме Принцесата на Монако

Дизайн за вдъхновение: Джонатан Адлър за Н&М

NO MORE MINIMALISM!

All About Life преди 4 години

За добра връзка с жилището, в което живеем ден след ден, всеки ден, е много важно съотношението и споделянето на взаимна любов между персоналната енергия и онази, излъчвана от декора. С подобна на тази "азиатска" мисъл тръгва да твори и американският дизайнер, скулптур и автор, Джонатан Адлър, за колаборацията си с H&M Home.

Известен със своята модерна и гламурозна естетика с доза непочтителност, Джонатан създава своята компания в Ню Йорк през 1993г. Манифестът на марката за декор е в основата на всичко, което Адлър проектира, вярвайки в теориите, че цветовете не се сблъскват, минимализмът е кофти за красотата, а домът трябва да отразява най-ексцентричното, най-бляскавото и най-щастливото в нас.

No more minimalism е символичното наименование на новото предложение за дома, характеризиращо се с емблематичния, бурен и еклектичен стил на Адлър. Използвайки убеждението на Джонатан, че домът трябва да ни прави щастливи, колаборацията е фокусирана върху социалните части (там, където сме повече от един) от домовете и детайлите, които имат за задача да привличат внимание.

В коелкцията, подчертаваща индивидуалните характери, силно внимание фокусират проектираните в геометрично-сецесион десен съдове за свещи, вази с контрастни по обем форми, пластично-анатомичните, нарисувани с детска наивност ръце, както и илюстрираните с абстрактна линия на мъж и жена чаши в златисто и черно. 

H&M Home и Адлър предлагат и мека част от колекцията, базирана върху декоративни в съответния стил възглавници и вълнени одеала със закачливи надписи Naughty и Nice.

Колекцията е онлайн ТУК от 14-ти ноември, вчера.  

More All About Life

Sugar Daters вече и в България

All About Life преди 4 дни

SugarDaters, водеща sugar dating платформа, е развълнувана да обяви разширяването си в България, в отговор на нарастващото търсене на sugar dating запознанства в региона. Стратегическият ход идва след превода на уебсайта на български и стартирането на персонализирани блог постове, насочени към българските потребители.

Франция стана първата страна в света, чиято Конституция гарантира правото на аборт

All About Life преди 1 седмица

Франция стана първата страна в света, в която правото на жените на аборт е официално записано в конституцията. Съответната поправка, която бе приета от френския парламент, е официално одобрена, съобщи телевизионният канал Public Senate.