Дизайн за вдъхновение: Джонатан Адлър за Н&М

Дизайн за вдъхновение: Джонатан Адлър за Н&М

NO MORE MINIMALISM!

За добра връзка с жилището, в което живеем ден след ден, всеки ден, е много важно съотношението и споделянето на взаимна любов между персоналната енергия и онази, излъчвана от декора. С подобна на тази "азиатска" мисъл тръгва да твори и американският дизайнер, скулптур и автор, Джонатан Адлър, за колаборацията си с H&M Home.

Известен със своята модерна и гламурозна естетика с доза непочтителност, Джонатан създава своята компания в Ню Йорк през 1993г. Манифестът на марката за декор е в основата на всичко, което Адлър проектира, вярвайки в теориите, че цветовете не се сблъскват, минимализмът е кофти за красотата, а домът трябва да отразява най-ексцентричното, най-бляскавото и най-щастливото в нас.

No more minimalism е символичното наименование на новото предложение за дома, характеризиращо се с емблематичния, бурен и еклектичен стил на Адлър. Използвайки убеждението на Джонатан, че домът трябва да ни прави щастливи, колаборацията е фокусирана върху социалните части (там, където сме повече от един) от домовете и детайлите, които имат за задача да привличат внимание.

В коелкцията, подчертаваща индивидуалните характери, силно внимание фокусират проектираните в геометрично-сецесион десен съдове за свещи, вази с контрастни по обем форми, пластично-анатомичните, нарисувани с детска наивност ръце, както и илюстрираните с абстрактна линия на мъж и жена чаши в златисто и черно. 

H&M Home и Адлър предлагат и мека част от колекцията, базирана върху декоративни в съответния стил възглавници и вълнени одеала със закачливи надписи Naughty и Nice.

Колекцията е онлайн ТУК от 14-ти ноември, вчера.  

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia