Следва

Ира фон Фюрстенберг, една принцеса на 80

На Ким не й отиват панталони - причините са пет

Случва се и на най-добрите...

All fashion преди 4 години

Съпругата на Кание Уест може да се мери по суетност само със злата мащеха на Снежанка, която ежедневно търси одобрението на магично огледало - само че Кардашян се оглежда в предната камера на смартфона си и търси одобрението на 151 милиона Инстаграм последователи. Преди време, спомняте си, риалити звездата дори издаде фотоалбум със свои селфита - SELFISH.

В стилово отношение Кимбърли и стилистите й се опитва да направят всяко модерно нещо "по мярка" и за Ким - не пренебрегваме бутиковите мерки на звездата, все пак те я правят известна колкото е. Понякога обаче нещата не изглеждат точно както ни се иска, знаем сами - такъв е примерът с панталоните върху тялото на Ким Кардашян-Уест. Желанието и старанието са налице, но физиката си е физика и не можем да направим нищо по въпроса.

Неколкократно виждаме Ким в лъскав кожен панталон с права кройка, който обаче все не успява да намери общ език с изваяните й форми.

90-тарският модел се наблюдава основно в дневните визии на госпожа Уест, но оставаме с впечатлението, че тя така и не успя да се научи да ги стилизира правилно. Най-невинното от всичките й провинения е комбинацията с бял тишърт, но дори и там леката материята на тениската спори с тежката структура на панталона.

Следващата жертва е кожено палто с косъм, значително увеличаващо силуета. Отново - not very good.

Последният от опитите е експериментален кожен моноблок, който аха-аха да ни хареса, но нещо не му достигна и също не се увенча с успех.

Белите джинси - живият ужас дори за най-кльощавите сред дамите, постепенно изместиха черния кожен панталон в стайлинга на Ким. Без помен от съмнение Кардашян ги облече на парти, но дори сладурските ботуши не спасяват ситуацията и истината лъсва не след дълго - панталонът е много, много тесен и се набръчква грозно.

"Наиграла" се с едноцветните джинси, бизнесдамата преминава на животински щампи. Стилисти по цял свят получиха мини сърдечни кризи след появата й в панталон, имитация на питон, с множество прорези и връзки. Скромността краси човека, са казали хората, но на Ким очевидно не й известно.

Постоянно прескачаме от материя в материя и от стилистика в стилистика - Ким е на 70-тарска вълна. Вдъхновена от хипи движението, фешън дивата облича прозирни tie-dye палацо панталони, но и тук, както и в горните няколко примера, изборът би могъл да бъде и доста по-добър. Щампата по никакъв начин не комплиментира фигурата й и дори добавя килограм-два към иначе много стегнатото й тяло.

Преди седмица семейство Уест направи поява на наградите на The Wall Street Journal, за да връчи специален приз на близкия си приятел Рикардо Тиши. В негов модел за Burberry Ким отново пропусна шанса си да блесне - ансамбълът изглежда като водолазен костюм, свързващ горната част с долната, а долната с ботушите. В резултат прасците и глезените се сливат визуално, което намалява и иначе невисокия й ръст.

Цялото това обсъждане не е с цел да свалим и процент от статуса "модна икона" на Ким, напротив - целим да покажем, че има дрехи, комбинации и материи, които не отиват дори на нея.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.