Следва

Sofia Street Style: La vie en beige

Karl Lagerfeld според Карин Ройтфелд - вижте цялата колекция

Karl According to Carine 

All fashion преди 4 години

Заемащата длъжността "моден консултант" в едноименната марка на Карл Лагерфелд Карин Ройтфелд, представя първата си колекция за въпросното модно име. Новото предложение на бранда е сътворено на базата на Лагерфелд-прочита, но обогатено с есенция от френския шик в гардероба на Mademoiselle C.

Първата колекция след смъртта на Карл обръща вниманието си към младежкия дух и традиционната стилистика на бранда, научил публиката си на доза небрежност и закачливост. Тези основни за Karl Lagerfeld настроения биват обединени с ненатрапчив френски шик и доза дарк поведение.

Заигравайки се с разнородни по естество тъкани, претворени в изискани модни продукти, Ройтфелд задава забавен тон и при аксесоарите, разгледани в класически форми от кожа или като детски играчки с пухкава повърхност. Цялото получава перфектен завършек с принтиове в дарк стилистиката - все портрети на Карин.

Цялата колекция Karl According to Carine купуваме ОТТУК и/или разглеждаме в галерията горе>>>

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.