Следва

Дневен ХОРОСКОП - 14.11.2019

Новите слушалки на Sony: без шум, без кабели, без разсейване!

Компанията представи в България водещата в света технология за шумопотискане

All About Life преди 4 години



Sony обяви днес, че разширява своята гама слушалки 1000X с ново поколение безжични слушалки –WF-1000XM3.


Водещата в индустрията технология за шупомопотискане на Sony е подобрена с новия HD шумопотискащ процесор QN1e и с технология с двоен сензор за шум, които осигуряват изключително шумопотискане, с което чувате единствено музиката си.




Следващо ниво на тишина

Новата технология с двоен сензор за шум в слушалките WF-1000XM3, заедно с новия HD шумопотискащ процесор QN1e, улавят и съответно потискат шума така, че да можете да се потопите в любимата си музика. Технологията има двойни микрофони - единият записва гласа ви, а другият околната среда, в която се намирате. След като звуците от обкръжението ви са уловени, HD шумопотискащият процесор QN1e интуитивно създава звукови вълни, които неутрализират досадния звуков фон. Той не просто премахва по-голямата част от шума на голяма част от честотите, но и използва по-малко енергия. Независимо дали се намирате в кабината на самолет, или в суматохата на градските улици, единственото, което чувате е вашата музика.

Зашеметяващ звук

Както при цялата гама 1000X, с WF-1000XM3 ти можеш да се насладиш на превъзходен, висококачествен звук и да слушаш любимата си музика по начина, по който авторите й биха желали да я чуеш. Благодарение на новоразработения шумопотискащ процесор QN1e, който комбинира 24-битовата обработка на аудио сигнала и цифрово-аналогов конвертор с усилвател за слушалки, звукът е зашеметяващ и с минимално изкривяване. Системата за цифрово подобрение на звука HX (DSEE HX™) (DSEE HX™) подобрява цифровите музикални файлове до качеството на High-Resolution аудио. Потопи се изцяло във висококачествения звук, докато слушаш музика или гледаш най-новия филм и по този начин превърни пътуването от офиса до дома и обратно в забавно и релаксиращо бягство от шума наоколо.

Безжична свобода

Безжичният дизайн на WF-1000XM3 позволява да се движиш без неудобството от оплитане на кабели. Слушалките WF-1000XM3 са малки и леки. Новоразработеният BLUETOOTH чип предава звука на лявото и дясното ухо едновременно за разлика от регулярното BLUETOOTH предаване от ляво на дясно. Новата оптимизирана антена осигурява по-високо покритие, което спомага задържането на силен сигнал за поточно предаване без прекъсване.



Слушалките WF-1000XM3 имат специален дизайн, който да подобрява комфорта и стабилното прилягане в ухото. Ергономичната триточкова конструкция за захващане осигурява надеждно и удобно закрепване. Гумената повърхност с високо съпротивление също служи за повишаване на стабилността. В комплекта са включени кабел за зареждане USB-C и два вида накрайници за уши в различни размери.

Умно удобство

HD шумопотискащият процесор QN1e консумира изключително малко енергия, а освен това значително увеличава живота на батерията и времето, в което можеш да слушаш. Можеш да слушаш до 24 часа [2] с включен Noise Cancelling, благодарение на зареждащия калъф на слушалките WF-1000XM3, който действа като зарядно устройство, перфектно да зареждаш в движение. Слушалките имат и функция за бързо зареждане – само за 10 минути зареждане за 90 минути слушане на музика.



За улеснение можеш да използваш режима Quick Attention, за да комуникираш без да сваляш слушалките. Просто постави пръста си върху тъч сензора на лявата слушалка, за да намалиш звука на музиката и да чуеш звуците около себе си. С тъч сензорите, които се нагласят според твоите потребности, можеш лесно да пускаш определено парче, да поставяш на пауза, да прехвърляш песни или да активираш своя гласов асистент само с докосване. В допълнение новата функция Wearing Detection автоматично поставя на пауза музиката и в двете слушалки, когато едната слушалка е извадена. При нейното повторно поставяне музиката продължава автоматично.



С помощта на Google Assistant  твоите слушалки могат да се контролират и управляват с глас.
Слушалките са съвместими с приложението Sony | Headphones Connect, което има допълнителни функции за персонализиране на звука, шумопотискането и сензорния контрол.


В България WF-1000XM3 се предлагат на цена от 449 лв.


За повече характеристики, вижте тук
За повече новини от Sony, вижте
тук  

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.