Следва

Gucci за празниците? МОЖЕ

Start Shopping NOW: най-добрите плетени рокли за сезона - от 45 до 2 848 лева

Sweater-Weather

Shopping преди 4 години

С падането на температурите стилизирането на идеалната визия започва да звучи като истинско предизвикателство. Интересните опции за експеримент като че ли се изчерпват за сметка на комфорта в лицето на големите уютни пуловери и вълнените панталони, които не че са скучни, напротив, припомняме много богатия ни списък с дизайни ТУК, но чисто и просто в един момент омръзват.

Тук на място обаче идват плетените рокли, които сякаш с магическа пръчица решават стайлинг проблеми от всякакво естество. Наместват се безпроблемно в гардеробите ни, предлагайки по-елегантната опция за падащите градуси навън и свеждайки напрежението по съставянето на аутфита до минимум. Носим ги със свободни ботуши до коляното и наметнато през раменете голямо мъжко палто, а хайлайтите, измежду които избираме са: игра с пропорции, балон ръкави, квадратни деколтета, поло, луксозен кашмир или дебел рипс, бежови или черни, монохромни или много пъстри. Силуетите олицетворяват всякакви желания, като това се отнася и до ценовия клас, стартиращ от достъпните хай стрийт гиганти и достигащ до дизайнерските предложения, които със сигурност имат какво да предложат по темата.

Всичките 35 модела, един от друг по-хубави, разглеждаме в галерията горе, а междувременно следва да обърнем внимание и на правилната грижа за тъканите. Плетивата, независимо дали са изработени от мерино вълна, кашмир, или най-обикновен акрил, са предразположени към отделяне на мъхове и пилинг ефект, който, открито казано, съсипва вида и на най-скъпия пуловер. За щастие решение на проблема има и то се нарича Perwoll Care & Repair - специализираният перилен препарат за ежедневна употреба и Fibrex-tech технология предотвратява неприятния проблем до 86% още след няколко пранета, за да се радваме на любимите си плетива, било то пуловери, рокли или поли сезон след сезон.

More Shopping