Следва

We love: Летисия, Куба, идеалната червена рокля

Дневен ХОРОСКОП - 14.11.2019

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

Четвъртък е ден на и за истината – в комуникацията си с близки приятели или колеги напипвате деликатни теми, които прерастват в нелеки разговори. Връзката ви с тези хора вероятно се характеризира като сложна, което "допринася" и за развитието на проблемите. Причините произлизат от неистината, но отправната ви точка е постигане на истина. Бъдете смели в решенията си и се дръжте здраво за тезата, която смятате и усещате като вярна. Иначе, работата ви спори – изникват добри предложения, благоприятни новини и като цяло условията са добри за развитие.

Овен, Лъв и Стрелец: няма да избегнете въпросните нелеки разговори, които ще са и сблъсък на характери до някаква степен. Възможно е да получите свеж финансов приход или допълнителна неочаквана печалба. Избягвайте хитреците и лицемерните хора като цяло, но особено днес; съответно и не си позволявате подобни действия. Денят благоприятства уреждането на проблеми със собствеността.

Телец, Дева и Козирог: събития или хора от различни места ще привлекат вниманието ви днес. Не е изключено да се усетите нервни, притеснени и лесно да провокирате напрежение в самите себе си, но и у околните. Хората около вас също се нуждаят от внимание и любов – не го забравяйте.

Близнаци, Везни и Водолей: ден на определено странни събития или неочаквани новини. Внимавайте какви решения вземате и какви обещания давате. Използвайте благоприятните тенденции на деня, за да изградите и съхраните това, което е важно за вас. Преди всичко, приоритет в ангажиментите ви трябва да бъде всичко свързано със семейството.

Рак, Скорпион и Риби: професионалните ви дела ще търпят добро развитие днес, но фокусът при много от вас ще бъде насочен едновременно и към различни по важност семейни дела, които категорично не са за подценяване. Безобиден флирт или дори присъствието на приятен човек ще направи деня ви специален. Връзките ви с хора, родени под знака на Козирог, Телец или Дева, ще изискват особено внимание.

More Astro