Gucci за празниците? МОЖЕ

Gucci за празниците? МОЖЕ

GUCCIFY YOUR CHRISTMAS

Дрехи, обувки и аксесоари, включително чанти в разни форми, куфари и нов несесер за бижута - всичко това, изработено от модерни материали с принт под формата на ярки цветя и насекоми, обединени от общото Gucci Flora. Много от артикулите имат и фирмената зелено-червена лента и разпознаваемата двойна комбинация от метални букви - GG върху себе си. Естествено, всички предмети са обединени от идеята, че неизбежно представляват идеалният избор за подаръци в наближаващия празничен сезон.

Като присъщи италиански бонвивани, Gucci посрещат празниците на слънчев бряг (друг, не нашия). Темата на новата рекламна кампания на бранда са зимните ваканции на топло, закъдето героите на кампанията се запътват на круизен кораб.

В рамките на кампанията италианската Модна къща предлага да се възползваме от мобилното й приложение, което прави възможно потапянето ни в уникална цифрова среда, смесена с реалността. Така ползвателите могат да се озоват на виртуален психеделичен остров, на който различни холографски елементи напомнят на кампанията. Освен всичко останало, в Instagram ще е достъпен филтър с коректори и сенки, вдъхновени от цветята на тропически остров.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia