Следва

Дневен ХОРОСКОП - 15.11.2019

Момчето на Лиз Хърли: най-сексапилният звезден наследник

17-годишният Деймиън е обявен за най-секси звездно отроче

Celebrities преди 4 години

Ежегодната класация на сп. People, в която най-общо казано не само има печеливш за всяка категория, ами има и специална категория за всеки, който е "годен" да участва - тоест, всички печелят. За най-сексапилен мъж в света журито обявява 40-годишния Джон Ледъжнд - изпълнителят обира всички лаври с корицата си за актуалния брой на списанието, но да не подценяваме и останалите победители. В категория "Най-сексапилен звезден наследник" победител е 17-годишният син на Елизабет Хърли - момчето с чудни къдри, помните го ОТТУК.

Младото момче отдавна привлече публичното внимание, включително и нашето, а сега се състезава (и изпреварва) с 23-годишния син на Памела Андерсън и 21-годишното момче на P.Diddy, 27-годишния син на Мег Райън и 24-годишния наследник на Даниел Дей-Люис.

Където и да се появи, Деймиън не остава незабелязан. Макар крехката си възраст, момчето впечатлява с ефектен образ - отчасти наследство от мама, отчасти постигнат самостоятелно.

Не го подминава и професионалното око на Пат Макграт, която избира изписаното му лице за посланик на рекламните си идеи - припомняме.

Въпреки изцяло положителната насоченост на класацията, все пак се намират недоброжелатели, които критикуват красавеца на мама и обвиняват в "прекалена женственост".

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 13 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.