Следва

Стил урок на седмицата: a leopard (coat) doesn't change its spots!

PRINCE CHARLES х YOOX: новите дрехи на Принца

PRINCE CHARLES x YOOX NET-A-PORTER

All fashion преди 4 години

Принц Чарлз е нещо като модната икона в сянка на британското кралско семейство. Замислете се, заобиколен от толкова много и стилни дами, личният стил на принца не може да изпъкне. Даяна, принцеса Ан, принцеса Маргарет, Меган, Кейт, самата Кралица... покрай шармантните им тоалети през годините не остава време да се загледаме в карираните панталони и цветни пуловери Hermès на Чарлз.

But not anymore. Дойде и неговият звезден миг - благотворителната организация на Принца и Yoox Net-a-Porter си партнират по нов моден проект.

Ексклузивната линия носи името The Modern Artisan, а цялостната й идея се върти около устойчивата мъжка мода. Дизайнът е поверен на 6 млади и тепърва прохождащи италиански дизайнерски имена, докато продукцията се задава на други 6 също толкова млади британски имена, които ще работят по реалното производство на капсулната линия.

Представянето е насрочено за средата на 2020-та с продажби във всички магазини под шапката на YOOX NET-A-PORTER: Net-A-Porter, Mr Porter, The Outnet и Yoox. Печалбите ще бъдат дарени на Фондацията на Принца, за да подпомогнат благотворителната й дейност.

More All fashion