Следва

Стил урок на седмицата: a leopard (coat) doesn't change its spots!

PRINCE CHARLES х YOOX: новите дрехи на Принца

PRINCE CHARLES x YOOX NET-A-PORTER

All fashion преди 4 години

Принц Чарлз е нещо като модната икона в сянка на британското кралско семейство. Замислете се, заобиколен от толкова много и стилни дами, личният стил на принца не може да изпъкне. Даяна, принцеса Ан, принцеса Маргарет, Меган, Кейт, самата Кралица... покрай шармантните им тоалети през годините не остава време да се загледаме в карираните панталони и цветни пуловери Hermès на Чарлз.

But not anymore. Дойде и неговият звезден миг - благотворителната организация на Принца и Yoox Net-a-Porter си партнират по нов моден проект.

Ексклузивната линия носи името The Modern Artisan, а цялостната й идея се върти около устойчивата мъжка мода. Дизайнът е поверен на 6 млади и тепърва прохождащи италиански дизайнерски имена, докато продукцията се задава на други 6 също толкова млади британски имена, които ще работят по реалното производство на капсулната линия.

Представянето е насрочено за средата на 2020-та с продажби във всички магазини под шапката на YOOX NET-A-PORTER: Net-A-Porter, Mr Porter, The Outnet и Yoox. Печалбите ще бъдат дарени на Фондацията на Принца, за да подпомогнат благотворителната й дейност.

More All fashion

Истории от живота: защо Милано (а не Рим) е столицата на италианската мода

All fashion преди 23 часа

Отговорът е в историята. В допълнение към производствените райони, посветени на местните индустрии, Италия може да се похвали с три града, които носят модата в сърцето си: Милано, Рим и Флоренция.

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: Dries Van Noten, с бретон и в цвят

All fashion преди 23 часа

Майстор на цветовете и комбинирането им, Dries Van Noten посвещава своята есенна колекция на смелите жени, които рискуват (сами знаем колко често се случва това) и си правят бретон. „За мен това означава смелост, но и предпазливост... В някои отношения тези жени са много нежни, но в същото време много силни.“ И добавя: „Става въпрос за стил, не за мода.“

Истории от червения килим: кой какво показа в последните 12 месеца

All fashion преди 1 ден

В навечерието на Оскари 2024 и два месеца преди поредната Met Gala, две събития, които обещават изключителни модни моменти, припомняме на какво най-добро станахме свидетели във високия моден клас през изминалите месеци. Купища луди и незабравими модни моменти, от монохромната червена визия на Риана на Super Bowl до детайлната рокля на Кайли Дженър с лъвска глава, подписана от Скиапарели на Седмицата на модата в Париж, звездите оставиха силен стилов отпечатък.