Следва

Кой как избра да се рекламира: Карла Бруни в коледната кампания на Burberry

Стил урок на седмицата: a leopard (coat) doesn't change its spots!

Анималистичните принтове неизменно присъстват в гардеробите ни.

All fashion преди 4 години

Tod's

Леопардът специално, който между другото не се влияе от сезонните тенденции, абсолютно заслужено е застанал на почетната стълбичка с неостаряващи класики, към които често се обръщаме. Търсейки безпогрешно решение за стилизиране на визията при застудяващите температури навън, изкусно скроеното палто е повече от наложителен елемент, а преразглеждането му в интерпретация на въпросния принт, го превръща в оптималното стилистично решение.

Дръзкият мотив притежава способността да преобрази дори и най-семплия аутфит с едно единствено движение, а влиянието му над визията е всъщност по-голямо, отколкото можем да предположим. Черпим вдъхновението си по темата от големите дизайнерски имена, които в такт със случващото се, демонстрират изрядни примери, припомняме ги всичките в Trend Report-а ТУК.


Paco Rabanne 

Подобно на Tod's и Paco Rabanne, и стрийт стайл ентусиастите поемат по посоката на максимализма при заявяването на модното си настроение. Силуетите следва да бъдат с миди или макси дължини, по-скоро обрани в своята кройка, отколкото свръх обемни и изработени от лъскав къс косъм, така повеляват примерите от улицата. Едно от малкото изключения по казаното идва в лицето на датчанката Жанет Мадсен, която смело разхожа доста голямото и пухкаво палто от наскоро излязлата колаборация между Джамбатиста Вали и H&M в комбинация с жълти панталони и грубовати кецове в бяло и синьо.

More All fashion