Следва

Кой как избра да се рекламира: Карла Бруни в коледната кампания на Burberry

Стил урок на седмицата: a leopard (coat) doesn't change its spots!

Анималистичните принтове неизменно присъстват в гардеробите ни.

All fashion преди 4 години

Tod's

Леопардът специално, който между другото не се влияе от сезонните тенденции, абсолютно заслужено е застанал на почетната стълбичка с неостаряващи класики, към които често се обръщаме. Търсейки безпогрешно решение за стилизиране на визията при застудяващите температури навън, изкусно скроеното палто е повече от наложителен елемент, а преразглеждането му в интерпретация на въпросния принт, го превръща в оптималното стилистично решение.

Дръзкият мотив притежава способността да преобрази дори и най-семплия аутфит с едно единствено движение, а влиянието му над визията е всъщност по-голямо, отколкото можем да предположим. Черпим вдъхновението си по темата от големите дизайнерски имена, които в такт със случващото се, демонстрират изрядни примери, припомняме ги всичките в Trend Report-а ТУК.


Paco Rabanne 

Подобно на Tod's и Paco Rabanne, и стрийт стайл ентусиастите поемат по посоката на максимализма при заявяването на модното си настроение. Силуетите следва да бъдат с миди или макси дължини, по-скоро обрани в своята кройка, отколкото свръх обемни и изработени от лъскав къс косъм, така повеляват примерите от улицата. Едно от малкото изключения по казаното идва в лицето на датчанката Жанет Мадсен, която смело разхожа доста голямото и пухкаво палто от наскоро излязлата колаборация между Джамбатиста Вали и H&M в комбинация с жълти панталони и грубовати кецове в бяло и синьо.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 19 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.