Следва

Double Trouble: палтото на Мелания или палтото на Параскева?

#TheLatest: новата/стара боулинг чанта на Prada

THE LATEST IN FASHION

All fashion преди 4 години

Вероятно и вие, подобно на нас, все още мислите за великолепната Prada Sidonie, за която говорихме съвсем наскоро, но, в случай че все още не сте напълно сигурни дали това е точната чанта за инвестиция в настоящия есенно-зимен сезон, бързаме да представим следващото творение изпод ръцете на Госпожа Прада... макар и преди 20 години.

С лаконичното име "bowling bag", симпатичният ретро на вид модел бива представен по време на резортното дефиле на къщата за 2020-та през май месец, но всъщност води началото си отпреди 20 години, когато се появява за първи път като част от пролетно-лятната колекция Sincere Chic през 2000г. Тенденцията с възраждането на позабравени стари модели на големите имена все повече и повече се утвърждава - миналото лято това бе Dior Saddle bag, "багетата" на Fendi, както и гореспоменатият Sidonie дизайн, който макар и да е нов, ужасно много прилича на 90-тарските силуети, така актуални в момента.

Съсредоточавайки се около боулинг чантата на Prada обаче, смятаме за необходимо да споменем следното - размерите са два - средна и малка версия, съответно за 1 720 и 1 220 паунда, а цветовите комбинаии, в които идват, са общо пет - бяло с червени детайли; карамел с бяло, розово с бяло, черно с бяло и бяло с черно. Веднага след приключването на дефилето през май месец, чантите можеха да се поръчат на pre-order, а от няколко дни са вече официално пуснати в продажба в бутиците на бранда в САЩ и Европа, както и онлайн на prada.com

More All fashion