Следва

Double Trouble: палтото на Мелания или палтото на Параскева?

#TheLatest: новата/стара боулинг чанта на Prada

THE LATEST IN FASHION

All fashion преди 4 години

Вероятно и вие, подобно на нас, все още мислите за великолепната Prada Sidonie, за която говорихме съвсем наскоро, но, в случай че все още не сте напълно сигурни дали това е точната чанта за инвестиция в настоящия есенно-зимен сезон, бързаме да представим следващото творение изпод ръцете на Госпожа Прада... макар и преди 20 години.

С лаконичното име "bowling bag", симпатичният ретро на вид модел бива представен по време на резортното дефиле на къщата за 2020-та през май месец, но всъщност води началото си отпреди 20 години, когато се появява за първи път като част от пролетно-лятната колекция Sincere Chic през 2000г. Тенденцията с възраждането на позабравени стари модели на големите имена все повече и повече се утвърждава - миналото лято това бе Dior Saddle bag, "багетата" на Fendi, както и гореспоменатият Sidonie дизайн, който макар и да е нов, ужасно много прилича на 90-тарските силуети, така актуални в момента.

Съсредоточавайки се около боулинг чантата на Prada обаче, смятаме за необходимо да споменем следното - размерите са два - средна и малка версия, съответно за 1 720 и 1 220 паунда, а цветовите комбинаии, в които идват, са общо пет - бяло с червени детайли; карамел с бяло, розово с бяло, черно с бяло и бяло с черно. Веднага след приключването на дефилето през май месец, чантите можеха да се поръчат на pre-order, а от няколко дни са вече официално пуснати в продажба в бутиците на бранда в САЩ и Европа, както и онлайн на prada.com

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 23 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.