Следва

Пу, пу, синовете на Пиърс Броснън

Дневен ХОРОСКОП - 15.11.2019

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

Емоциите днес са абсолютно неконтролируеми – колкото и да се опитвате избиват - и положителни, и отрицателни, във всяка дума, във всеки разговор, във всеки поглед. Невинаги емоционалността е лош признак обаче, в редица случаи – напротив, прави комуникацията и отношенията по-истински от всякога. Действията на представители на Козирог, Телец или Дева ви се струват (и с право!) съмнителни, до някаква степен неискрени и съответно колебливи в неяснотата си. От друга страна, присъствието на Лъв, Стрелец или Овен в близкото ви обкръжение би ви донесло необходимата доза веселие и искрена радост. На работното място не са изключени конфликти, успокоявайте се с факта, че е петък и каквото и напрежение да се натрупа, имате цял уикенд, за да разпуснете.

Овен, Лъв и Стрелец: погрижете се за здравето си – притеснява ви от едно определено време насам, но отказвате да му обърнете нужното внимание. Финансовите ви проблеми или притеснения няма да намерят окончателно решение в този ден, но пък самите вие ще започнете да се чувствате една идея по-спокойни в това направление – каквото има да става, ще стане. Избягвайте спорове и дори опитайте да ги предотвратите и в отношенията на околните, особено ако знаете предварително с какви хора се занимавате. Новини отдалеч ще стоплят сърцето ви.

Телец, Дева и Козирог: петък за вас е лежерен, ден на приятни емоции – усеща се почти като част от уикенда. И късмет няма да ви липсва – не очаквайте да се проявява във всяка една ситуация обаче. Съдбата си знае работата и се намесва само там, където наистина е необходимо. Очаквайте потвърждение на покана или друга уговорка. Събитията от днес изискват повече мисъл, бързина в действията и практичност, но в никакъв случай безразличие или проява на егоизъм.

Близнаци, Везни и Водолей: обратно на всичко общоприето, вашата „активна“ седмица започва днес – в петък. Неочакваните събития до голяма степен са свързани с мъжките фигури в живота ви - роднини, колеги, бизнес партньори, приятели и бивши любови и т.н. Започвате да гледате по-оптимистично на бъдещето си по линия на въпроси и теми, които ви причиняват стрес или чувство на страх в последно време.

Рак, Скорпион и Риби: представителите на тези три зодиакални знака почти няма да разберат, че е петък – натоварени са с цял куп задачи, ангажименти, срещи и отговорности. След такива седмици обаче, почивката обикновено е най-сладка, а за късмет и съвсем наблизо. Не е изключено да получите новини, свързани с позната жена, които да ви разстроят; причините са строго индивидуални. Като цяло, събитията, свързани с жени, ще предизвикват силни, на моменти противоречиви емоции у вас, които не е добре да излизат извън контрол – вие навигирате ситуацията, затова и от вас зависи накъде ще се развие.

More Astro