Следва

Любимата прическа на принцеса Шарлот

Ботокс в челото, пластика на бузите и прочее операциите на Дейвид и Виктория Бекъм

Уточняваме, че това е професионалното мнение на хирурзи...

Celebrity beauty преди 4 години

С които заедно професионално разглеждаме под микроскоп как с годините се е изменила една от най-красивите двойки на нашето време. А ако трябва да сме още по-точни, то просто проследяваме как двойката отстранява отпечатъците на времето от лицата и телата си, едновременно оставайки си ТЯ - комбинацията от Дейвид и Виктория Бекъм.


2003 / 2019

МНЕНИЕТО НА ЕКСПЕРТА
Тимур Хайдаров, хирург от GMT Clinic:

"Виктория и Дейвид Бекъм се смятат за една от най-сексапилните и стилни двойки в света. Прекрасно се допълват един друг. Но ние знаем, че няма предел за съвършенството. Сравнявайки снимки от различни години, можем да забележим, че звездната двойка се е доближила до идеала с помощта на козметични процедури и хирургически намеси."


2016 / 2018

"Ако многото изменения при Виктория се забелязват и с невъоръжено око, още повече, че самата тя признава за наличието им, и че е ползвала услугите на хирург, то външността на Дейвид следва да се анализира по-детайлно. Макар че бившият футболист твърди, че никога не е лягал под ножа, не можем напълно да потвърдим това твърдение. Вероятно, той не е и искал радикални промени, но смятаме, че от инжекции за красота все пак не се лишил. Челото на 44-годишният Дейвид е неестествено гладко, а минималното количество мимически бръчки (на неговата възраст) удивлява. Все пак публичният живот изисква да изглеждаш млад винаги."


2007 / 2019

"Що се касае до Виктория, то следва да се упомене мамопластиката. Тя самата откровено разказва, че няколко пъти е сменяла размера на гърдите си. Първият опит се оказва не особено добър, гърдите са с доста голям размер и изглеждат твърде непропорционално.Освен това, въпросната първа операция е направена по стара технология - хирургът поставя импланта под жлезата, не под мишницата. След време мацката намалява обема на гърдите, а хирургът променя техниката, и сега гърдите изглеждат доста хармонично."


1997 / 2018

"Разбира се, трябва да се упомене и ринопластиката на Вики. В ранните й години носът е широк и с форма на картоф. С времето става все по-малък: в началото връхчето на носа се оказва по-малко, кожата е събрана. По-късно се изменя и гърбицата, а върхът става още по-остър. Днес носът на Виктория е елегантен и аристократичен. Лекарят на дамата е свършил работата си професионално, като не е оставил никакви забележими следи от операцията."

Болезнената слабост вече е визитна картичка на мисис Бекъм. Не може да се твърди със сигурност, че и в това е намесен хирург, все пак тя отделя много време на тренировки и се храни извънредно внимателно.

"По отношение на лицето, намесата на пластичния хирург обаче е очевидна: Бекъм е премахнала бузите, направила е отделно скулптуриране. А ако детайлно разгледаме снимките от различни години, можем да забележим и разликата в брадичката (ментопластика)."


2015 / 2019

"Извън всяко съмнение е, че Виктория редовно ползва услугите на козметолог: коригирани са формата и обема на устните, изгладени са мимическите бръчки, с помощта на филъри, поддържа се добрият тонус и красотата на скулите."

More Celebrity beauty

Виктория Бекъм за парфюма си: „Suite 302 е любовното ни писмо с Дейвид до Париж”

Celebrity beauty преди 2 седмици

Бившата членка на групата Spice Girls и основателка на едноименната козметична марка Victoria Beckham Beauty пуска линия парфюми. По повода, прекрасно интервю на колегите от Madame Figaro с ВБ. 

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 9 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 10 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя

Beauty Starter: Летисия Каста на 45 - спокойствие, масажи и няколко топ продукта

Celebrity beauty преди 10 месеца

Летисия Каста очаква доброта, положителна енергия и нежност от хората, които се грижат за нея, както и от козметичните си продукти. И като се има предвид аурата, която се излъчва от лицето и външния ѝ вид, това наистина работи