Следва

Г-А-Д-Ж-Е-Т-А, от хармоничните: Кая и Пит

Пу, пу, синовете на Пиърс Броснън

#littlemix

Celebrities преди 4 години

Красиви като татко си, да не кажем еретичното по-красиви, 22-годишният Дилън и 18-годишният Парис бяха назначени за посланици на Наградите "Златен глобус 2020". Новината бе обявена вчера, лично от президента на Холивудската асоциация Мехер Татна на тържествена церемония в хотел Catch в Западен Холивуд.

"Дилън и Парис вече са достатъчно успешни в света на модата, вече могат да тръгват по стъпките на баща си в развлекателната индустрия", каза Татна.

Да удари едно бащино рамо на двамата младенци, естествено на събитието присъства и звездният им татко, Пиърс Броснън, ах, 66, който изглежда заслужено гордо до двамата си пораснали сина.

"Ние отчитаме успехите на баща ни и с гордост се присъединяваме към невероятния списък от предишни посланици на "Златния глобус", много от които са продължили да реализират мечтите си в киноиндустрията. Най-големият урок, който ни преподаде баща ни, е да бъдем добри, което се оказа и съществен фактор при формирането на нашето желание - моето и на брат ми, да се ориентираме към кинопроизводството, като начин да разказваме важни истории. Това е голяма привилегия — да имаш възможността да обърнеш вниманието на обществото към гладуващите деца, например", споделя Дилън.

За първи път в историята на Наградите, нейни посланици стават двама братя. Като всички останали, и те ще помагат по време на церемонията, като канят водещите на сцената и асистират при раздаването на наградите.

Дилън и Пърис вече заеха прилични позиции в модната ранглиста, в сметката им се наброяват няколко твърди добри рекламни кампании, сред които на брандове като Burberry и Dolce&Gabbana, участие в модни ревюта, доста снимки за модни издания.

Батко Дилън учи в Университета Лойола Меримаунт, специалност Кино. Тази година успя да заснеме първия си късометражен филм, на място в Шри Ланка, като лентата е посветена на работата на организацията "Световна продоволствена програма", ангажирана в помощ на гладуващи деца.

"С брат ми разбираме ценността на образованието и неговата важност за постигането на успех. На мен никога не ми се е налагало да се безпокоя ще имам ли нещо за ядене през деня, в това отношение ми е провървяло, но милиони деца по целия свят нямат този късмет."

Припомняме, че Дилън и Пърис са синове на Броснън от втората му съпруга Кийли Шей Смит. От първия си брак с Касандра Харис актьорът има 36-годишен роден син Шон, и две осиновени деца - Шарлът и Кристофър, деца на съпругата му от предна връзка. Дъщерята на двойката почина през 2013 година.

Тържествената церемония за връчването на "Златен глобус 2020" ще се състои на 5 януари, а обавяването на номинациите очакваме в началото на декември. Миналата година посланик бе дъщерята на Идрис Елба - Исан.

More Celebrities