Следва

Double Trouble: Дженифър Лопес и Алекс Родригес като Златка Райкова и Благой Георгиев

Г-А-Д-Ж-Е-Т-А, от хармоничните: Кая и Пит

Надежда всяка оставете, младежи: красивата като нимфа 18-годишна Кая Гербер, най-популярният световен модел в момента, се показа с гаджето - 25-годишният Пит Дейвидсън.

Celebrities преди 4 години

Те са новата звездна двойка, за която, да не им е уроки, твърдим, че е най-хубавото 2 в 1 нещо, което сме виждали напоследък, в чисто естетически аспект. И не защото и двамата са сладки като дъвка, а защото много, ама много си отиват.

Преди часове влюбените гълъби потвърдиха романа си, слухове за който се носят от около месец. Естествено, не става дума за официални изявления, просто си имаме ресурс, който никога не греши - папарашки находки от сряда, мястото - Ню Йорк.

Двамата млади, ръка за ръка, в конкретния случай се отправят към супермаркета. За останалото време, на което не сме свидетели, очевидци твърдят, че двойката е непрекъснато заедно: в неделя Кая подкрепи гаджето си на комедийния фестивал Let's Make a Poop, а в събота двамата бяха засечени да хапват в ресторант в Манхатън.

Твърди се, че майката на Кая - Синди Крауфорд е извънредно против връзката, дори е стигнала дотам да предупреди неколкократно и недотам любезно Дейвидсън да стои далеч от щерка й. Представители на легендарния модел опровергаха твърденията.


Mamma Mia! Момичетата Крауфорд

Какви са аргументите на Мама, не знаем, но е факт, че в последните няколко години Дейвидсън има няколко звездни романа: беше сгоден за Ариана Гранде, после мина на Кейт Бекинсейл, а съвсем, съвсем наскоро покори /или разби/ сърцето на още една известна красавица - дъщерята на Анди Макдауъл - Маргарет Куели. С последната палавникът-артист се раздели буквално дни преди да стане ясно, че "има игра" с Гербер.

Кая го дава по-скромно, може би и защото е доста млада още - тази година имаше флирт с манекена Уелингтън Грант, но за кратко, и не кой знае колко сериозно.

Да видим сега какво ще следва, защото много искаме Кая да е щастлива.

More Celebrities

Сълзи в очите на I am: Celine Dion

Celebrities преди 1 ден

Селин Дион направи рядка, но значима публична изява. 56-годишната певица, която се оттегли от сцената, след като беше диагностицирана с неизлечим рядък синдром, сега отново е в светлината на прожекторите, за да популяризира документалния си филм I Am: Celine Dion.  

"Тя не е французойка": критики към Vogue за корицата с Джиджи Хадид, посветена на Олимпиадата в Париж

Celebrities преди 3 дни

Френският Vogue е жестоко критикуван онлайн, защото избра американката Джиджи Хадид, вместо френски модел, за корицата на специалния си брой, посветен на Олимпиадата в Париж.